RunKeeper-update pauzeert app automatisch en verbetert hartslagmeter

Runkeeper heeft een update gekregen, die ervoor zorgt dat de app automatisch pauzeert wanneer je stilstaat. Ook houdt de app bij hoe je hartslag het doet ten opzichte van je gemiddelde.

RunKeeper Heart RateDe bekende hardloop-app RunKeeper heeft een uitvoerige update gekregen. Deze maakt het makkelijker om je hartslag tijdens het sporten bij te houden en zorgt ervoor dat je de app niet hoeft te pauzeren wanneer je even stilstaat. Ook maakt de update RunKeeper compatibel met iOS 5 en zijn er verscheidene bugs weggewerkt.

Schakel je ‘auto pause’ in, dan houdt de app bij wanneer je stopt met bewegen. Wanneer dit het geval is pauzeert hij automatisch je activiteit, zodat je gemiddelde tempo niet naar beneden wordt gehaald. Wanneer je verder rent hervat je sessie weer, zodat de rest van je activiteit wordt gelogd.

Gebruik je een hartslagmeter, dan kun je nu vanuit de app zien hoe je hartritme het op het moment doet ten opzichte van bepaalde hartritmezones. Wanneer je even moet doorbijten om je hartslag te verhogen krijg je dit via de oordopjes van je iPhone te horen. De app is compatibel gemaakt voor iOS 5, waardoor mogelijke problemen die je na de firmware-update had nu waarschijnlijk zijn opgelost.

Downloaden: RunKeeper (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2011, 20:16
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerp runkeeper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.