RunKeeper Pro: de eerste 24 uur gratis

De hardloopapplicatie RunKeeper is nu in een Pro-versie verkrijgbaar - en die is de eerste 24 uur geheel gratis.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

RunKeeperRennen! Naar de App Store natuurlijk, want daar is de applicatie RunKeeper Pro de eerste 24 uur gratis te downloaden. De ontwikkelaar van RunKeeper (review) stuurde in december al een e-mail naar geregistreerde gebruikers om aan te geven dat er veranderingen aan zaten te komen. Naast de gratis, van advertenties voorziene versie RunKeeper Free zou er ook een RunKeeper Pro bij komen. Het heeft even geduurd, maar nu is ‘ie inderdaad in de App Store: de reclamevrije versie RunKeeper Pro.

De RunKeeper-applicatie die tot nu toe in de App Store te vinden was kostte bij de introductie €7,99 en werd later gratis. Voor mensen die eerder al voor RunKeeper hadden betaald was er slecht nieuws: als ze naar RunKeeper Pro wilden overstappen moesten ze opnieuw betalen, zo kondigde de ontwikkelaar aan. Maar wie slim is downloadt de Pro-versie nu alvast, want hij is slechts 24 uur gratis te krijgen.

Met RunKeeper leg je hardloopprestaties vast in grafieken. Je kunt de gegevens uploaden vanaf je iPhone naar de website runkeeper.com, waar je ze nader kunt analyseren en een kaart van de afgelegde weg kunt zien.

Installeren: RunKeeper Pro (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:12
Categorie Sport
Onderwerpen hardlopen, runkeeper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.