Run Roo Run is Apple’s gratis App van de Week

Het universele iOS-spelletje Run Roo Run is Apple's App van de Week. Je kunt de game de hele week gratis downloaden.

Run Roo RunApple heeft de game Run Roo Run uitgekozen als App van de Week. Hierdoor kun je het spelletje de hele week gratis downloaden. In Run Roo Run tap je op de juiste momenten op het scherm, om er zo voor te zorgen dat een kangoeroe over obstakels en gaten heen springt. Op deze manier moet je zo snel mogelijk het einde van een level bereiken.

Run Roo Run begint simpel, maar later in het spel veranderen de levels in puzzels die je oplost door op de juiste manier rond te springen. Het spel introduceert namelijk verschillende voorwerpen die je op een bepaalde manier gebruikt. Zo duik je in kanonnen aan waar je uit geschoten wordt en word je getransporteerd door bepaalde gaten in te lopen. Er zijn echter ook genoeg levels waarbij je enkel je sprongen exact moet timen om de finish te halen.

Run Roo Run 2

We merkten eerder deze week al dat Run Roo Run werd afgeprijsd. Nu bekend is geworden dat het spel Apple’s App van de Week is geworden, weten we dat hij de komende week gratis te downloaden zal zijn. Dit is de derde game op rij die door Apple wordt gekozen als App van de Week.

Downloaden: Run Roo Run (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2012, 13:00
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.