Robeco brengt iPhone-app uit: saldo en rendementen bekijken

Robeco heeft een iPhone-app uitgebracht. Daarmee kun je de rendementen en waarde van je Robeco-rekeningen bekijken. Transacties doorgeven is nog niet mogelijk.

robeco iphoneRobeco heeft een iPhone-app uitgebracht, waarmee klanten hun rekeningsaldo of persoonlijke maandrendement kunnen checken. De app is bedoeld voor mensen die geen computer in de buurt hebben. Per Robecorekening zie je je saldo, rekeningrendement en de risicotoets, die aangeeft of je portefeuille nog overeenkomt met je uitgangspunten. Ook zie je de fondsen waarin je belegt, op basis van actuele dagkoersen. Er is ook een grafische weergave te zien, als je de iPhone een kwartslag draait. Er wordt daarbij een onderverdeling gemaakt naar aandelen, obligaties en liquiditeiten.

Aan het eind van de maand krijg je van elke product in je portefeuille een fonds- en rekeningrendement getoond op basis van 1, 3 of 6 maanden of vanaf 1 januari. Ook dit is in een grafiek te zien. Verder kun je bekijken hoe de fondsen zich in de loop van de maand ontwikkeld hebben en wat de mutaties, productuitkeringen en koersontwikkelingen waren. Nieuwsberichten van Robeco zelf zitten er ook in. Transacties doen en opdrachten doorgeven kan met de app echter niet.

Downloaden: Robeco (gratis, Mijn Robeco-account vereist)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2011, 20:46
Categorie Financiën
Onderwerpen beleggen, financieel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.