Reisapplicatie Kayak krijgt pushberichten voor kortingen

De reisapplicatie KAYAK op de iPad en iPhone is voorzien van pushberichten voor kortingen, bevat reisvideo's en luchthaven-kaarten.

Kayak reisapplicatie updateDe Scandinavische updatetekst in de Nederlandse App Store nemen we reisapplicatie Kayak maar even niet kwalijk. Want de toepassing waarmee je reizen, vluchten en hotels boekt en overzichtelijk bij elkaar brengt, heeft een flinke update gekregen voor de iPhone en vooral de iPad. Op de iPad kom je nu namelijk in aanmerking voor pushberichten voor goedkope acties. Voer een bestemming in en je ontvangt een melding als je er goedkoop heen kan, of ergens voordelig gebruik van kan maken.

KAYAK iPad zoeken op hotelsVersie 26 (!) van Kayak voor de iPad en iPhone heeft nog een groot aantal verbeteringen gekregen. De zoekbalk voor stad of luchthaven onthoudt bijvoorbeeld voortaan je recent gezochte locaties, wat je typwerk bespaart en je sneller naar vorige locaties laat gaan. En als je nu een vlucht boekt via de prijsvergelijkingsapp, krijg je op de website daarvan nog een bevestiging dat je de juiste vlucht te pakken hebt op de website en niet per ongeluk een ander vliegtuig bestelt. Als je het over verduidelijking van gegevens hebt, is het goed om te weten dat de prijs van een hotel nu ook beter is gespecificeerd. Verder laat Kayak je makkelijker en sneller uitchecken bij een hotel, waar je overigens wel voor moet inloggen in de applicatie.

Beide versies van de applicatie zijn ten slotte voorzien van reisvideo’s van Rick Steves, ‘America’s leading authority on European travel‘. De betaalde Pro-versie van de applicatie heeft dankzij de update één extra toevoeging ten opzichte van de gratis variant: daarin kan je nu een beroep doen op kaarten van de luchthaven in het gedeelte waarin je je eigen reisgegevens samenbrengt.

Downloaden: KAYAK (gratis, universeel, iOS 5.0+)
Downloaden: KAYAK PRO (€0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2013, 15:31
Categorie Reizen
Onderwerpen boeken, habbo hotel, hotel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.