RegioBank Mobiel Bankieren: iPhone-app voor betalen en rekeningen inzien

Met RegioBank Mobiel Bankieren kan je via een iPhone-app rekeningen bekijken, geplande betalingen uitvoeren en acceptgiro's inscannen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

RegioBank iPhone iPad mobiel bankierenDe RegioBank is de volgende bank die een iPhone-app uitgeeft waarin je mobiel kan betalen en je rekeningen kan inzien. De applicatie is op hetzelfde framework gemaakt als de onlangs uitgebrachte app ASN Mobiel Bankieren, maar richt zich natuurlijk op klanten van een andere bank. In RegioBank Mobiel Bankieren krijg je inzicht in je rekeningen, transacties, kan je mobiel betalen en acceptgiro’s inscannen om met de applicatie te betalen.

Zowel inloggen als geld overboeken kan eenvoudig door het invoeren van een vijf-cijferige pincode. Er komt dus geen apparaatje bij kijken. Bij het overboeken bepaal je meteen de datum waarop de transactie moet plaatsvinden. Zo kan je ook betalingen plannen. Door personen te bewaren in een adresboek, kan je ze de volgende keer snel aanschrijven.

RegioBank Mobiel Bankieren voor de iPhone zet je rekeningoverzichten onder elkaar in het hoofdmenu. Je kan zoweel spaar-, betaal- als beleggingsrekeningen bekijken met de app en bij elke zie je de laatste bij- en afschrijvingen.

RegioBank transacties RegioBank geld overboeken

Het scannen van een acceptgiro is een functie die ook in andere bank-apps voorkomt. Je gebruikt de fotocamera als scanner, de applicatie zet de gegevens erin voor je klaar en vervolgens kan je de acceptgiro eenvoudig met RegioBank Mobiel Bankieren overmaken. Lukt iets niet, dan kan je ten slotte vanuit de app bellen naar de bank.

Downloaden: RegioBank Mobiel Bankieren (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2014, 15:38
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen mobiel bankieren, mobiel betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.