RealMyst: moderne makeover van oude hersenkraker Myst

Cyan Worlds heeft vandaag RealMyst uitgebracht voor de iPad 2 en de derde generatie iPad. Deze remake van het originele spel Myst laat je door een driedimensionale wereld puzzels oplossen.

RealMystOntwikkelaar Cyan Worlds heeft vandaag RealMyst uitgebracht voor de iPad. RealMyst is een remake van de klassieke game Myst, waarin je over een ogenschijnlijk verlaten eiland loopt en mysterieuze puzzels oplost. Deze nieuwe iPad-versie van het spel ziet er een stuk mooier uit dan het origineel en is gelijk ook niet te spelen op de eerste generatie iPad.

In het originele spel Myst bestond de spelwereld uit ontzettend veel stilstaande afbeeldingen, met tussendoor wat video’s. RealMyst bestaat daarentegen uit een volledige 3D-wereld waar je in kunt rondkijken. De 3D-remake verscheen in 2000 voor de pc en was berucht om zijn hoge systeemeisen.

In 2009 bracht Cyan Worlds nog Myst uit in de App Store, een regelrechte port van het originele spel voor de iPhone. Ook het vervolg Riven werd voor de iPhone uitgebracht. Gezien de hoge systeemeisen van RealMyst, is deze remake alleen verkrijgbaar voor de iPad 2 en derde generatie iPad. Het spel zou extra zijn opgevijzeld om gebruik te maken van de grafische capaciteiten van de nieuwe iPad.

RealMyst is op het moment voor de introductieprijs van €5,49 verkrijgbaar. Cyan Worlds zegt de prijs later te gaan verhogen naar €7,99.

Downloaden: realMyst (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2012, 16:43
Categorie Games
Onderwerpen best buy, mcdonalds, starbucks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.