Real Racing en Real Racing 2 tijdelijk afgeprijsd

Real Racing HD en Real Racing 2 HD zijn momenteel met extra korting te downloaden. Beide games maken je lekker voor Real Racing 3, de volgende generatie racegame die eind februari verschijnt.

real racing 2Onlangs werd bekend dat Real Racing 3 gratis in de App Store zal staan en dat er vooral omzet gemaakt zal worden met in-app aankopen. Reden voor een aantal iOS-gamers om boos te zijn: zij willen liever een game één keer kopen, waarna ze niet verleid worden door in-app aankopen. Bevind jij je in dit kamp en heb je de eerdere Real Racing-games nog nooit gespeeld, dan is vandaag een goed moment om toe te slaan: Real Racing HD en Real Racing 2 HD voor de iPad zijn namelijk allebei tijdelijk maar 89 eurocent.

De eerste Real Racing ziet er vergeleken met nieuwere iOS-racespellen niet denderend uit, maar Real Racing 2 houdt zich nog aardig staande. Beide games bieden zowel een éénspelermodus waarin je moet racen en nieuwe auto’s bij elkaar spaart en een online multiplayermodus, zodat je tegen je vrienden kunnen rijden.

Vermoedelijk zullen beide spellen niet al te lang zijn afgeprijsd: hoewel bij Real Racing HD geen reden voor de aanbiedingen staat vermeld, staat er in de App Store-omschrijving van Real Racing 2 HD vermeld dat EA’s Daily Deal-actie hiervoor te danken is. Hierbij worden spellen van uitgever Electronic Arts een dag lang goedkoop of gratis aangeboden. De kans is daarom groot dat de actie na vandaag alweer verloopt.

Downloaden:

En voor het geval je ‘m had gemist: iPhoneclub maakte een vroege hands-on van Real Racing 3, die vanaf 28 februari in de Nederlandse App Store te krijgen is:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2013, 21:03
Categorie Games
Onderwerp real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.