Real Racing en Flight Control in de uitverkoop

Real Racing en Flight Control zijn momenteel in de uitverkoop. Je krijgt tussen de 30 en 80 procent korting op beide games.

real racingAfgelopen weekend waren er bijzonder veel kortingen op iPad-games te vinden in de App Store. Heel wat ontwikkelaars prijsden hun games af omdat 4 juli een Amerikaanse feestdag is. Firemint, de makers van Real Racing en Flicht Control wilden misschien niet verzuipen tussen het aanbod en hebben gewacht tot de festiviteiten bijna voorbij zijn. Ze kondigen een 48 uur durende actie aan, waarbij je alle titels uit de serie Real Racing en Flight Control met korting kunt kopen.

Bij Real Racing HD krijg je bijna 70 procent korting en betaal je momenteel €1,59. Voor de opvolger Real Racing 2 HD ben je €5,49 kwijt en Flight Control HD gaat voor €0,79 over de toonbank (voorheen (€3,99).

real racingReal Racing is een typische racegame waarbij je in 6 verschillende varianten (van Quick Race tot Career Mode) kunt gaan racen. Je kunt je auto aanpassen aan jouw stijl, waarbij je zelfs een foto uit je camerarol als bekleding van je auto kunt instellen. De app heeft ondersteuning voor Game Center. Er zijn twee versies, waarbij Real Racing 2 beschikt over 30 gelicenseerde auto’s op 15 verschillende locaties. In z’n voorganger Real Racing zijn er 76 evenementen en 48 auto’s die je kunt unlocken.

flight controlFlight Control is een vliegtuigspel dat op de iPhone populair is geworden. Met je vinger trek je een lijn waarlangs de vliegtuigen een baan moeten maken om veilig te kunnen landen. Hoe meer vliegtuigen er in het speelveld zijn, hoe moeilijker het wordt om een botsing te voorkomen. Je kunt lokaal multiplayerspelletjes doen en je scores uitwisselen via Game Center. De game is meer dan 3 miljoen keer verkocht en heeft in de iPad-versie een extra versus-multiplayermodus.

Downloaden:

Ook verkrijgbaar voor iPhone:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2011, 21:53
Categorie Games
Onderwerpen flight control, korting, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.