Real Racing 3 introduceert tijdrit, Mercedes en Bentley

Real Racing 3 heeft een enorme update gekregen. Kruip nu achter het stuur van een Bentley en Mercedes in de gloednieuwe tijdrit-modus.

Real Racing 3 header iPhone iPadAls je graag op het gaspedaal trapt op de iPhone of iPad, is er goed nieuws: vannacht is een nieuwe update van Real Racing 3 uitgebracht. De populaire gratis te downloaden racegame heeft een omvangrijke nieuwe update gekregen waarin voor het eerst een tijdrit is toegevoegd. In het nieuwe speltype zet je een zo snel mogelijke tijd neer op een circuit en proberen jij en je vrienden deze vervolgens te kloppen. Natuurlijk is het nieuwe speltype meteen verbonden aan online klassementen op de verschillende circuits.

Real Racing 3 Mercedes en BentleyDe update brengt ook twee nieuwe auto’s met zich mee. Tegen besteding van behoorlijke in-game bedragen mag je nu in een Bentley Continental GT of de Mercedes SLS AMG Coupé rijden – beesten van Duitse bolides. Het totale aantal auto’s in Real Racing 3 ligt nu op 55. Ontwikkelaar Firemonkey komt je wel tegemoet als je zelf geen in-game geld hebt om auto’s te kopen: een vernieuwd voortgangssysteem moet ervoor zorgen dat je wagens en evenementen vrijspeelt tijdens vorderingen in andere races. In de update en met name dankzij het tijdrit-speltype zijn er ruim 180 evenementen aan het spel toegevoegd.

Er zijn nog twee vormen van beloningen voor het spelen van Real Racing 3. Veel gratis games geven je een kleine beloning als je dagelijks terugkeert in de app, maar het racespel gaat een stapje verder: hier krijg je de beloning eigenlijk pas echt als je elke dag racet. De eerste race van de dag levert je een bonus op van virtueel geld, en als je vervolgens doorracet, blijven de bonussen binnenkomen. Daarnaast krijg je een bonus voor een ‘clean race’: een geldbedrag als je niet botst of duwt tijdens de race.

Firemonkey zegt verder de beelden van Real Racing 3 te hebben opgepoetst: op de laatste iPhone en iPad kan je nu schaduwen per pixel zien. We zijn zelf vooral benieuwd of de beloning voor een clean race de deur open kan zetten naar een échte online multiplayer.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, universeel, iPhone 4+, iPad 2+, iPod touch 5th gen+, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2013, 11:45
Categorie Games
Onderwerpen racegame, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.