Angry Birds krijgt 15 nieuwe levels en Tiny Thief komt op 11 juli

Angry Birds voor iPhone en iPad heeft 15 nieuwe levels erbij. Tiny Thief, het nieuwe spel van Rovio Stars, komt waarschijnlijk op 11 juli uit.

Angry BirdsLiefhebbers van Angry Birds kunnen hun hart ophalen: het bekende spel heeft een update gekregen met nieuwe levels. Bovendien kondigt Rovio aan dat ze via hun pas opgerichte uitgeeftak Rovio Stars een tweede game gaan uitbrengen. Tiny Thiefs verschijnt volgende week in de App Store.

Met de update van Angry Birds krijgen gebruikers 15 nieuwe levels erbij. De levels vormen samen een nieuwe aflevering van hoofdpersonage Red Bird, genaamd Red’s Mighty Feathers. Bovendien heeft Red Bird allerlei nieuwe krachten gekregen, in de vorm van magische veren van de Mighty Eagle.

Die zal hij zeker nodig hebben, want de varkens worden steeds sterker en beter georganiseerd. Ze hebben 73 nieuwe machines waarmee ze door de lucht vliegen. Dat betekent een nieuwe uitdaging voor de boze vogel: hij moet voortaan ook bewegende varkens weten uit te schakelen.

Downloaden: Angry Birds (€0,89, universeel, iOS 4.3+)

Tiny Thief komt 11 juli

tiny thief 11 juliNaast de update van Angry Birds is er ander nieuws over ontwikkelaar Rovio. Tiny Thief, het nieuwe spel van Rovio Stars, komt op 11 juli uit. Het bedrijf bracht in mei al een teaser van het spel naar buiten. Tiny Thief is een spel met verborgen objecten waarbij je raadsels moet oplossen. Het verhaal speelt zich af in een middeleeuwse fantasiewereld. Rovio Stars zegt de ooit zo populaire point-and-click-spellen van de PC nieuw leven in te willen blazen. De game werd gemaakt door ontwikkelstudio 5Ants, die een avontuur met 50 unieke karakters, 30 levels en 100 verborgen items belooft.

Tiny Thief is de tweede game die vanuit Rovio Stars werd uitgebracht. Rovio Stars is een apart bedrijfsonderdeel van Rovio, waar externe gamestudio’s hun spellen kunnen uitgeven onder het Rovio-label. Eind juni verscheen de eerste game van Rovio Stars, Icebreaker: A Viking Voyage. Icebreaker was voorheen een Flash-spelletje, maar is nu uitgegroeid tot een volledig puzzel- en zwaartekrachtspel op de iPhone waarin je ijs gaat hakken en vikings uit een boot moet redden. Vernuftiger dan Angry Birds, schreven we.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2013, 11:22
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio, tiny thief

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.