Rayman Legends Beatbox voor iPad: muziek maken met personages uit de game

Met Rayman Legends Beatbox voor iPad kunnen kinderen muziek naspelen en maken met leuke personages uit de game.
Richard Borgman - · Laatst bijgewerkt:

Rayman Legends Beatbox logoRayman Legends Beatbox is niet de allernieuwste platformgame Rayman Legends die je op de grote spelcomputers tegenkomt. Als je die teleurstelling hebt weggeslikt, kun je je wagen wat de app wél is: een speelse, muzikale belevenis met die typische Rayman-charme waar vooral kleine kinderen zich mee kunnen vermaken. Speel met de grappige figuren uit de videogamereeks allerlei liedjes na die je in de games voorbij hoort komen. Elke mannetje is een instrument dat je zelf kunt aan- en uitzet.

In de Rayman-spellen is de achtergrondmuziek niet zomaar een verplicht opvulsel. Dat wordt nog eens bevestigd in Rayman Legends Beatbox, waarin je een aantal sterke nummers uit de platformserie na kunt spelen met Rayman, Globox en een nog een boel vrienden. Kies een van de drie nummers, zoals Teensies in Trouble, en tik een van de zes personages aan om zijn geluid te activeren. Zo kun je zelf een mix maken waarin bijvoorbeeld strijkers, percussie en zang elkaar afwisselen. Het resultaat is een volwaardig nummer dat niet zou misstaan in een soundtrack voor een animatiefilm. Ook de animaties van de musicerende personages zullen zeker in de smaak vallen bij de kleine spelers.

Rayman Legends Beatbox muzikanten

In de Creation Mode ga je zelf aan de slag om een nummer te maken. In plaats van instrumenten te activeren in een al bestand nummer, selecteer je nu zelf de verschillende muzikanten en creëer je een eigen nummer. Het is wat rommelen totdat er een redelijk resultaat is, maar het proces en de onvermijdelijke kakafonie hebben geheel in Rayman-stijl zijn effect op de lachspieren. Je kunt het liedje ook opnemen en delen per e-mail, Facebook of Twitter.

Downloaden: Rayman Legends Beatbox (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2013, 11:39
Categorie Muziek
Onderwerp rayman

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.