Ravensburger-spel Take It Easy it Apple’s gratis App van de Week

Ravensburger's iOS-bordspel Take It Easy is tijdelijk gratis in de App Store te downloaden, in verband met Apple's App van de Week-actie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Take It EasyBij het selecteren van een App van de Week kijkt Apple geregeld naar games en ook deze week is geen uitzondering. De eer gaat ditmaal namelijk naar Take It Easy, de iOS-versie van een een bordspel gemaakt door Ravensburger. De titel is een hele eer voor de ontwikkelaar, maar is ook voor ons goed nieuws: Apple’s App van de Week is altijd een week lang gratis verkrijgbaar, wat betekent dat we Take It Easy tot en met donderdag 25 april kosteloos uit de App Store kunnen plukken.

In Take It Easy moet je zeshoeken op een spelbord leggen om zo lang mogelijke strepen van één kleur te maken. Iedere zeshoek heeft drie strepen van andere kleuren, maar je moet alles dat je voor je kiezen krijgt op het bord leggen. Kleuren die je wellicht niet kunt gebruiken zul je daarom tactvol moeten wegleggen, zodat ze je later niet in de weg zullen zitten. Je Kunt Take It Easy in je eentje spelen, maar ook met vrienden. Voor online multiplayer moet je de app alleen wel open laten staan. Van asynchrone multiplayer zoals in Wordfeud is geen sprake.

Let wel goed op de prijs in de App Store. Kans bestaat altijd dat je dit artikel leest als de actie is komen te vervallen.

Downloaden: Take It Easy (gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, ravensburger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.