Apple roept Take It Easy uit tot gratis App van de Week

Apple heeft Ravensburger's iOS-bordspel Take It Easy uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt de game daarom een week lang gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Take It EasyHet is weer vrijdag, wat betekent dat Apple een nieuwe App van de Week heeft gekozen. Ditmaal gaat de titel naar Take It Easy, een iOS-versie van een bordspel gemaakt door Ravensburger. Een hele eer voor de ontwikkelaar, maar ook goed nieuws voor iPad-bezitters: Apple’s App van de Week is namelijk altijd een week lang gratis uit de App Store te downloaden. Dat betekent dat je de game tot en met 25 april kosteloos kunt binnenhalen.

In Take It Easy leg je zeshoeken met drie strepen van verschillende kleuren op een speelveld. Deze strepen moeten een zo’n lang mogelijke balk van dezelfde kleur vormen. Omdat je niet kunt kiezen wat je als eerste op het bord moet leggen, zul je sommige speelstukken op tactische plekken weg moeten leggen. De game kan in je eentje worden gespeeld, maar heeft ook een multiplayermodus. Van asynchrone multiplayer is alleen geen sprake: speel je met een ander, dan zul je tegelijkertijd de game open moeten hebben.

Zoals bij andere app-aanbiedingen geldt: let goed op de prijs in de App Store voordat je op de downloadknop drukt. Kans bestaat altijd dat de actie eerder komt te vervallen, of dat je dit artikel net te laat onder ogen krijgt.

Downloaden: Take It Easy (gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, ravensburger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.