Rabo Sport: volg het Nederlandse team tijdens de Olympische Winterspelen

De Rabobank heeft opnieuw een sportapplicatie voor de iPhone uitgebracht. Rabo Sport toont de verrichtingen van het Nederlandse team op de Olympische Winterspelen in Vancouver.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Rabo Sport op de iPhoneEr is wederom een nieuwe applicatie van de Rabobank in de App Store verschenen: Rabo Sport. Het is een iPhone-applicatie waarmee je alle Nederlandse activiteiten op de Olympische Spelen kunt volgen. Kijk hoe de Nederlanders het er vanaf brengen bij het snowboarden, schaatsen, bobsleeën en de shorttrack. De Olympische Spelen vinden plaats van 12 februari 2010 tot en met 28 februari 2010 in Vancouver, Canada.

De applicatie biedt een hoofdscherm waar je een keuze kunt maken uit de vier onderdelen waar de Nederlanders in uitkomen op de Olympische Spelen. De detailpagina’s laten de verschillende onderdelen binnen deze tak van sport te zien. Per onderdeel zijn ook alle races te zien. Zodra de Olympische Spelen zijn begonnen zullen hier ook de uitslagen weergegeven worden.

De applicatie biedt de mogelijkheid tot het verzenden van push-berichten. Je kunt zelf instellen voor welke onderdelen je berichten wil ontvangen. Omdat de applicatie alleen maar om de Nederlandse teams gaat is onderin het aantal medailles opgenomen dat de Nederlanders gewonnen hebben. De applicatie zou officieel vanaf morgen pas in de App Store te downloaden zijn, maar Apple heeft de applicatie al eerder goedgekeurd. Eerder berichten we al over een nieuwe Rabobank-applicatie voor hockey-fans, Rabo Hockey. Deze is inmiddels ook al in de App Store te downloaden.

Downloaden: Rabo Sport (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2012, 2:13
Categorie Sport
Onderwerpen canada, coding dutchmen, olympische spelen, rabobank, sport, vancouver

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.