Rabo Mobielbankieren voortaan gratis

Door het succes van de eerste versie van de mobiel bankieren applicatie van de Rabobank, heeft de Rabobank besloten om Mobielbankieren onder te brengen in Internetbankieren. hiermee komt het abonnementtarief van 3 euro te vervallen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Rabobank mobielbankieren iPhoneRabobank komt vandaag met een update van de vorige week uitgebrachte iPhone-applicatie: ‘Rabo Mobielbankieren’ voor iPhone en iPod Touch. Mede door het succes van deze applicatie heeft de Rabobank besloten om Rabo Mobielbankieren onder te brengen in Rabo Internetbankieren. Dit houdt concreet in dat het abonnementstarief van 3 euro per kwartaal per 1 januari 2010 is komen te vervallen.

Rabobank vertelt iPhoneclub dat de massale aantal downloads (nummer 1 in de iTunes App Store) heeft laten zien dat er grote behoefte is onder de gebruikers voor het mobiel bankieren op de iPhone. Nu de tijd rijp is voor massaal gebruik is het logisch dat Rabo Mobielbankieren een standaard onderdeel wordt van de betaalpakketten net als internetbankieren. De Rabobank geeft aan dat je geen update uit de App Store hoeft te downloaden.

Je kunt gewoon de huidige versie downloaden. Als je de melding krijgt met de mededeling dat de applicatie het eerste kwartaal gratis is maar dat er daarna betaald moet worden, dan mag je dit als niet verzonden beschouwen. Rabo Mobielbankieren blijft gratis, aldus de Rabobank.

Wij vermoeden dat dit een groot verschil gaat maken voor de vraag of mensen deze applicatie gaan gebruiken en zullen blijven gebruiken. Het betaalmodel dat van toepassing was op de eerste versie van deze applicatie van de Rabobank, zorgde voor erg veel negatieve reacties in de App Store (379 red.). Wat vind jij? Ga jij de iPhone-applicatie nu (meer) gebruiken?

Downloaden: Rabo Mobielbankieren

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2010, 22:12
Categorieën Diensten, Financiën
Onderwerpen mobiel bankieren, rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.