Rabo Bankieren slaat automatisch rekeningnummers op in adresboek

De iOS-app Rabo Bankieren slaat voortaan automatisch rekeningnummers op in het adresboek. Adressen van 15 maanden oud worden ook opgeslagen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Rabo Bankieren iPhone iPad 3.3De mobiele betalingsapp Rabo Bankieren heeft een geautomatiseerd adresboek gekregen, waarin alle rekeningnummers waar je de afgelopen 15 maanden geld naar hebt overgeboekt worden opgeslagen. Alle rekeningnummers waar je vanaf het installeren van de update geld naar overmaakt worden ook in het adresboek geplaatst. Op deze manier hoopt Rabobank het terugvinden van eerder gebruikte rekeningnummers makkelijker te maken. In eerdere versies van de app moest je met de hand iemand toevoegen aan je adresboek.

De vorige update voor Rabo Bankieren maakte het mogelijk om IBAN-rekeningnummers te gebruiken. Deze nummers kunnen in heel Europa worden gebruikt, maar zijn ook een stuk langer dan de ‘landelijke’ bankrekeningen die hiervoor alleen in de app werden gehanteerd. De nieuwe adresboekfunctie komt daarom ook als geroepen. Door alle gebruikte nummers op te slaan hoef je ze immers niet meer te herinneren of iedere keer weer in te tikken.

Downloaden: Rabo Bankieren (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:13
Categorie Financiën
Onderwerp rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.