Rabo Bankieren krijgt nieuwsberichten en informatie van lokale bank

Rabo Bankieren 3.3 voor iPhone en iPad biedt informatie over je lokale bank en biedt inzicht in privé en zakelijke overeenkomsten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Rabo Bankieren iPhone iPad 3.3De mobiele betalen-app van de Rabobank, Rabo Bankieren, heeft een update gekregen die vooral voorziet in informatie over je lokale bank. De applicatie is afgestemd op waar je bankiert en of je een particuliere, zakelijke en/of private bankrekening hebt. Het is bovendien makkelijker om een tweede overeenkomst met de bank te registreren in de app en te gebruiken. Zo kan je de app voor zowel je privé als zakelijke rekening naast elkaar gebruiken.

De informatie over je lokale bank zie je terug in twee secties in de app. Enerzijds in de sectie Contact: daar tref je nu het telefoonnummer en e-mailadres van je bank en eventueel ook gegevens van je accountmanager. Anderzijds zie je informatie over je lokale bank terug bij het nieuws in de app. De nieuwssectie is nu voorzien van berichten van je eigen bank.

Verder is Rabo Bankieren 3.3 voor iPhone en iPad geoptimaliseerd voor blinden en slechtzienden. Aan de hand van de Voice Over-stand van iOS, kunnen knoppen en interfaces in de applicatie nu worden voorgelezen. De Rabobank meldt er wel bij dat je je kan melden bij de bank zelf om optimaal van de opties gebruik te maken.

Downloaden: Rabo Bankieren (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Let op: sommige lezers van iPhoneclub laten weten dat de nieuwe update het adresboek in de applicatie wist.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2013, 15:53
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen mobiel betalen, rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.