Q-Music lanceert nieuwe app voor Belgische luisteraars

Q-Music België heeft een eigen applicatie gekregen die nu te downloaden is op de iPhone en iPod touch. De app bevat naast een livestream ook frequenties, nieuws, badges en sociale media-kanalen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Q-Music app BelgiëDe Belgische radiozender Q-Music heeft een nieuwe, eigen app in de App Store uitgebracht. Q-Music (B) is in de basis dezelfde app als die van het Nederlandse radiostation. Het bevat een livestream, nieuwberichten en file- en verkeersinformatie. Bovendien kan je vanuit de app met een knop in hoofdmenu snel een sms’je naar de zender sturen.

Door in te loggen via Facebook, kun je ook de laatste berichten op de eigen Facebook-pagina van Q-Music lezen. Daarnaast zijn ook de op Twitter en Hyves geplaatste berichten te vernemen, alhoewel de content grotendeels overeenkomt met de nieuwsstroom ‘Best Of Q’ die al in de app te zien. Door in te checken in de app, win je badges. Die knop bevindt zich onderaan in het hoofdscherm. Daar kun je ook de recente playlist bekijken door het vak met het nummer erin open te vouwen. Door op de knop voor een nummer te klikken, kun je het meteen in iTunes kopen.

Downloaden: Q-Music (B) (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2011, 10:25
Categorieën Belgische apps, Muziek
Onderwerpen muziek, radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.