iPad-app News.Me is nu gratis

De makers van News.Me zijn nu een eigen bedrijf en hebben als eerste het abonnementsgeld van de app de deur uit gestuurd.

News.MeBegin dit jaar deed Betaworks zijn wapen tegen The Daily en Flipboard uit de doeken. News.me moest de ultieme sociale nieuwslezer worden, eentje die nieuws afkomstig van je sociale media en aparte nieuwsbronnen moest combineren tot een gepersonaliseerde krant. Samenwerking met The New York Times moest de app beter maken dan zijn concurrentie. Wegens het premium karakter werd er alleen wel verwacht dat je maandelijks abonnementsgeld betaalde. Iets waar de makers met de laatste update van afzien.

De app is sinds de pas uitgekomen 1.2-versie gratis. Met reden: het team dat aan de app werkt werd tot deze week ondersteund door Bitly, maar gaat vanaf nu de wereld in als een apart bedrijf. News.me schrijft het volgende op Tumblr:

News.me werd afgelopen jaar geïncubeerd door Bitly. Vandaag zijn we blij om aan te kondigen dat News.Me officieel vanuit Bitly tot een volwaardig bedrijf is gegroeid onder Betaworks. Zoals ik eerder dit jaar schreef, we proberen met News.me de manier waarop mensen nieuws ontdekken opnieuw uit te vinden. Ik ben erg blij dat News.me nu de financiering heeft om dit onafhankelijk voort te zetten.

Bestaande gebruikers van News.me moeten de app opnieuw in de App Store downloaden. De veranderingen die 1.2 met zich meebrengt worden volgens de ontwikkelaar niet goed doorgevoerd als je alleen maar de update installeert. Heb je al een abonnement, dan moet je deze met de hand stopzetten.

Downloaden: News.Me (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2011, 10:41
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.