Puzzle Quest 2 krijgt update met online multiplayer-functie

Puzzle Quest 2 is een van de grootste puzzelspellen op de iPhone, iPod Touch en iPad. Nu is er een update uitgekomen die online multiplayer toevoegt aan de match-3 die zich afspeelt in een fantasiewereld.

Puzzle Quest 2 online update voor iPhoneEen van de meest uitgebreide puzzelspellen voor de iPhone, Puzzle Quest 2, heeft een aanzienlijke update gekregen. In de game kon je al uren kwijt zijn aan het rondstruinen door een isometrische, fantasierijke spelwereld. Daarin moet je vijanden verslaan door aanvallen uit te voeren in een match-3 veld. Maar de update maakt er een nog veel uitgebreider spel van. Het brengt lokale én Wi-Fi online multiplayer-functies aan het voetlicht. En er is meer.

Puzzle Quest 2 is vanaf de update vandaag geoptimaliseerd voor het Retina Display van de iPhone 4. Ook zijn er online leaderboards toegevoegd via Game Center, zodat je kan zien hoe je scoort ten opzichte van je vrienden en andere spelers. Ook nieuw zijn optionele vertalingen naar Frans, Italiaans, Duits en Spaans. De standaard voertaal van Puzzle Quest 2 is Engels. Al die nieuwe toevoegingen maken het spel wel nóg groter dan ze al was. Het is nu een download van maar liefst 576 MB.

Puzzle Quest 2 wereldbeeld

Kritiekpuntjes op eerdere versies van Puzzle Quest 2 waren de lange laadtijden en het overslaan van de laatste pagina in vrijwel elk gesprek met een personage. Uitgever Namco doet er in de update-omschrijving in de App Store geen melding van of die puntjes zijn aangepakt.

Downloaden: Puzzle Quest 2 (€3,99, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2011, 12:19
Categorie Games
Onderwerpen game center, multiplayer, namco, puzzelgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.