Atari brengt Greatest Hits-app met 100 retrogames uit

Hou je van retrogames, dan moet je Atari’s nieuwe gamescollectie downloaden. Het gaat om een universele app, waarin je 100 Atari-retrogames kunt terugvinden. Atari heeft gezorgd voor een app met een mooie interface, waarbij je één game gratis krijgt: het alom bekende Pong. Wil je de andere 99 games ook spelen, dan moet je één […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Hou je van retrogames, dan moet je Atari’s nieuwe gamescollectie downloaden. Het gaat om een universele app, waarin je 100 Atari-retrogames kunt terugvinden. Atari heeft gezorgd voor een app met een mooie interface, waarbij je één game gratis krijgt: het alom bekende Pong. Wil je de andere 99 games ook spelen, dan moet je één van de 25 game packs aanschaffen. Deze zijn te koop voor €0,79 via een in app-aankoop. Je kunt ook alle pakketten aanschaffen, zodat je meteen toegang krijgt tot alle 100 games voor een eenmalige prijs van €11,99. Atari heeft ook nog wat moeite gedaan om de collectie interessant te maken, zoals een optie om lokale multiplayer-games via Bluetooth te spelen.

De app heeft een gebruikersinterface met ouderwetse arcadegame-machines en de originele hoesjes van de game. Bekijk hieronder de trailer van een oude Atari-compilatie voor de Nintendo DS om een beeld te krijgen van wat je te wachten staat.

Downloaden: Atari’s Greatest Hits

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:54
Categorie Games
Onderwerpen 3G, arcadegame, atari, prepaid, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.