Eerste beelden iPad-app Nalden.net in De Wereld Draait Door

Internetondernemer Nalden toonde gisteren voor het eerst beelden van de iPad-applicatie van zijn blog Nalden.net in De Wereld Draait Door van de VARA.

Nalden bij DWDDNalden, de internetondernemer achter WeTransfer.com, heeft gisteravond de iPad-applicatie van zijn blog Nalden.net gepresenteerd in het actualiteitenprogramma De Wereld Draait Door. De app was al eerder aangekondigd, maar werd nu voor het eerst getoond. Nalden was op bezoek bij Matthijs van Nieuwekerk om te praten over de Dutch Start-up Award waar hij vandaag kans op maakt.


In de korte presentatie van Naldens-app is goed te zien dat de app erg veel op de website lijkt, terwijl er dit keer geen zware Flash-codering aan te pas komt. De iPad-app van Nalden.net moet de komende weken in de App Store verschijnen. Nalden.net is een Engelstalig blog waarop de auteur alleen dingen beschrijft die hij zelf leuk vindt. Zo staan er links op naar kunstzinnige videoclips, korte beschrijvingen van hippe eettentjes en suggesties voor leuke apps. In het tv-programma gaf Nalden ook een aanbeveling voor de app Finger Battle. Hoe groot de invloed van televisie is, blijkt wel uit het feit dat de app momenteel vanuit niets op de zesde plek van bestverkochte iPhone-apps staat.

Click here to display content from dewerelddraaitdoor.vara.nl

Naast Nalden was ook Venz te gast bij DWDD. Hij praatte over zijn site 22Tracks, de app die op dit moment de lijst met best verkochte iPhone-apps in Nederland aanvoert.

Downloaden: 22Tracks (€1,59)
Downloaden: Finger Battle (€0,79)

Mogelijk is de video niet te zien op de iPad en iPhone vanwege gebruik van Flash. Dit is een keuze van de VARA, we kunnen de beelden niet ongevraagd onder eigen naam herpubliceren. Excuses voor het ongemak.

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 april 2011 om 13:23
Onderwerpen
,
Categorie
Lifestyle

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.