iFanzy: tweeten over programma’s in iPad-televisiegids

De televisiegids-app iFanzy voor de iPad heeft nu ondersteuning van Twitter bij populaire programma's en bevat nuttige links.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

De stijlvolle Nederlandse televisiegids iFanzy voor de iPad heeft haar eerste update gehad. Versie 1.1 maakt van de applicatie nog meer een toepassing om als tweede scherm te gebruiken tijdens het televisiekijken. Kon je al Tweede Scherm-websites gebruiken tijdens televisieprogramma’s die dat ondersteunen; nu kan je ook tweets lezen over programma’s en zelf tweeten over een uitzending vanuit de app.

Je opent geen in-app browser voor de Twitterfunctie, zoals dat wel gebeurt bij Tweede Scherm-toepassingen in iFanzy. Je kan meteen beginnen met het lezen en schrijven van tweets met één druk op de programmaomschrijving. Voorwaarde is wel dat het programma een levendige Twitter-scene heeft. Zo kan het bij GTST en De Wereld Draait Door, maar niet bij Lingo of films.

iFanzy zenderaanbood naast elkaarVerder biedt iFanzy 1.1 voor de iPad verwijzingen naar gerelateerde informatie over populaire programma’s, zoals bijvoorbeeld De Wereld Draait Door. Daar tref je nu een link naar de officiële website, de Facebook-pagina en het YouTube-kanaal. Die laden als gewoonlijk in de in-app browser. Een andere verbetering is dat de gemiddelde waardering van programma’s nu goed zijn afgerond en dat de sectie Populair geen programma’s meer toont die al uitgezonden zijn. Tenslotte is een aantal teksten vertaald, aldus ontwikkelaar Stoneroos.

We zijn vanaf de uitgave van iFanzy voor de iPad zeer te spreken over de televisiegids-app. De applicatie ziet er lekker rustig uit en de integratie met Tweede Scherm-toepassingen is buitengewoon slim.

Downloaden: iFanzy (gratis, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2012, 18:20
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerp tv-gids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.