Probeerperiode van The Daily opnieuw verlengd met enkele weken

De testperiode van The Daily is opnieuw verlengd met enkele weken. De tablet-krant van News Corp. komt ook naar Android. Maar willen mensen het wel lezen?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

the dailyNews Corp. heeft opnieuw de probeerperiode voor The Daily verlengd. Mensen die de nieuwe krant willen lezen kunnen een paar weken extra aan hun gratis abonnement vastplakken. Het proefabonnement van The Daily wordt vaak in verband gebracht met iOS 4.3, waarin ondersteuning voor abonnementen is opgenomen. The Daily zal daar gebruik van maken. iOS 4.3 heeft al wel de Gold Master-status gekregen, maar is na meerdere beta’s nog niet aan het grote publiek beschikbaar gesteld. Hoe langer Apple wacht met het uitbrengen van iOS 4.3, hoe langer The Daily de abonnementsperiode zal moeten verschuiven.

Toch kan de langere probeerperiode voor The Daily ook erop wijzen dat het niet zo vlot loopt met de app. Een groot deel van de gebruikers is niet onder de indruk: de applicatie start traag op, crasht vaak en is niet zo makkelijk te navigeren. Met updates wil The Daily proberen om de performance te verbeteren. De eerste update is inmiddels uit, maar die bracht niet voor iedereen de gewenste snelheid. The Daily is van plan om $0,99 per week te vragen voor de tabletkrant.

Downloaden: The Daily (gratis – abonnement vereist)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 15:24
Categorieën Kiosk, Nieuws
Onderwerpen ipad, kranten, The Daily

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.