Populaire voetbalapp My Football Pro HD op de iPad verschenen

My Football Pro HD is op de iPad verschenen. Deze langst bestaande voetbalapp op de iPhone heeft op de iPad extra functies gekregen, zoals favoriete teams, meer statistieken en een live-nieuwsticker.

my football pro icoonAls je op dit moment naar de wedstrijd Ajax-AZ kijkt, kun je tegelijkertijd mooi even een nieuwe voetbalapp installeren: My Football Pro HD is op de iPad beschikbaar. My Football Pro is de langst bestaande voetbalapplicatie in de App Store. Het bevat de gegevens van 800 competities wereldwijd, zelfs van leagues waar je nog nooit van gehoord hebt. My Football Pro HD kreeg meteen na het verschijnen een update, om nog wat bugs te verhelpen.

Voor de prijs van €2,39 krijg je enorm veel informatie, zonder dat je erin ‘verzuipt’. Je kunt je favoriete teams markeren en live-wedstrijdstanden volgen, met actuele informatie over gescoorde doelpunten, penalty’s, kaarten en wissels. Door het grotere scherm van de iPad past er veel meer informatie in beeld. Je ontvangt een gratis push-notificatie als er een belangrijke gebeurtenis is, zoals een doelpunt of rode kaart.

my football pro scherm

In de iPad-versie van de app zijn wat nieuwe functies toegevoegd, zoals een nieuwe live-ticker, de transfers per league en informatie over stadions. Ook de Twitter-feeds van clubs zijn voortaan in de app te vinden. De integratie met sociale media is in het algemeen verder uitgebreid en dat geldt ook voor de hoeveelheid statistieken.

Bij wedstrijden vind je alle details over de wedstrijd en de deelnemende teams, spelersinformatie inclusief foto en standen. De app is behalve in het Nederlands in nog 12 andere talen te gebruiken, waaronder Russisch en Arabisch.

Downloaden: My Football Pro HD (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2012, 15:28
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen football, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.