AppEvent: Brussel CityZapper stadsgids vandaag gratis

Brussel CityZapper City Guide is vandaag gratis te downloaden, dankzij de actie AppEvent. In de gids vind je tips van insiders en locals, zodat je niet in de toeristische valkuilen trapt.

brussel-cityzapperWaar kun je terecht voor een leuke stedentrip? Brussel natuurlijk! De actie AppEvent verwent de Nederlandse en Duitse iPhone-bezitters vandaag met een gratis stedengids van de Belgische hoofdstad. In de Brussel CityZapper City Guide vind je allerhande informatie over de stad. Zoals goede restaurants, bijzondere bezienswaardigheden en interessante musea. De app bevat een draaiwiel om te kiezen uit categorieën zoals restaurants, uitgaansgelegenheden en hotels.

Dankzij de tips, die zin aangeleverd door plaatselijke reporters, bewoners, luchtvaartpersoneel en expats kun je als een ‘local’ rondlopen in een vreemde stad. Je hoeft geen lange lijsten door te werken, maar krijgt alleen de dingen te zien die echt interessant zijn. Daardoor kom je ook niet alleen bij de toeristische plekken terecht. De app is ook offline te raadplegen, zodat je niet met roamingkosten geconfronteerd wordt. Als je de kaarten wilt raadplegen, is daar wel een internetverbinding voor nodig. CityZapper heeft nog meer stedengidsen, die normaal €1,59 kosten.

Downloaden: CityZapper Brussel City Guide

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2012, 15:34
Categorieën Belgische apps, Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen appevent, brussel, cityzapper, gratis, stedengids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.