Navigon MobileNavigator 1.8 krijgt nieuw kaartmateriaal, camper- en trucknavigatie en augmented reality

Navigon MobileNavigator heeft een update gekregen met nieuw kaartmateriaal, een neuwe functie TrafficChek en een Reality Scanner waarmee je via augmented reality kunt rondkijken naar interessante plaatsen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

navigon augmented realityNavigon MobileNavigator heeft vandaag een update gekregen. Er zit nieuw NAVTEQ-kaartmateriaal in Navigon 1.8, waar je niets extra’s voor hoeft te betalen. Ook nieuw is de Truck- en Camper-navigatie, die je wel via een in app-aankoop zult moeten afrekenen. Andere nieuwe functies zijn TrafficCheck en Reality Scanner, waarbij je met augmented reality kunt zoeken naar interessante plaatsen in de omgeving.


TrafficCheck houdt in, dat je alle verkeersinformatie op jouw route in één oogopslag ziet. Dit is overigens alleen beschikbaar in landen waar Navigon Traffic Live aanbiedt (dus ook in Nederland). Bestaande gebruikers kunnen uiteraard weer gratis upgraden naar de nieuwe versie. De gratis navigatie-app die Navigon in samenwerking met T-Mobile uitbrengt, is inmiddels ook voorzien van alle nieuwe functies.

Downloaden:

navigon safetypakket

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

65 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.