Pocket Informant HD voor iPad nog deze week voor half geld

Pocket Informant HD is nog deze week voor half geld te krijgen. Pocket Informant is een professionele takenlijst en agenda.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pocket informant icon hdBegin dit jaar hebben we al eens geschreven over Pocket Informant voor de iPad, maar aan de uiteindelijke versie hebben we nog weinig aandacht besteed. Voor mensen die de app willen hebben, is deze week de laatste kans om dat nog voor half geld te doen. Je betaalt €5,49 voor deze agendavervanger en taakmanager. Pocket Informant HD geeft een geïntegreerde blik op je agenda met duidelijk herkenbare icoontjes voor taken en evenementen. Je kunt ook aangeven waar een evenement plaatsvindt en contactpersonen koppelen aan een afspraak.

Pocket Informant bestaat op andere mobiele platformen al heel lang. De app ondersteunt ook de Getting Things Done-aanpak van David Allen. Je kunt synchroniseren met Google Calendar, ToodleDo en Outlook.

pocket informant

Voor het gebruik van de agenda moet je wel de afspraken opnieuw invoeren (of synchroniseren uit een andere bron). Het rechtstreeks inlezen van de afspraken die al in je iPad-agenda staan is helaas niet mogelijk door beperkingen van Apple.

Volgens de ontwikkelaar gaat de prijs vanaf volgende week omhoog naar €11,99.

Downloaden: Pocket Informant HD (€5,49)
Tipgever: Marcel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2010, 17:56
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, ipad, pocket informant, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.