Plattegronden van Grand Theft Auto nu zelf te printen

Rockstar Games heeft plattegronden vrijgegeven voor Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto San Andreas. Je kunt de posters afdrukken op je eigen printer thuis.

vicecitymapAls je vroeger Grand Theft Auto in de winkel kocht, zat er soms een uitvouwbare plattegrond in het doosje. Zo had je meteen een overzicht van het speelveld. Nu de meeste games digitaal worden verkocht, ontbreekt de papieren kaart. Maar Rockstar Games komt spelers tegemoet met drie kaarten uit de Grand Theft Auto-trilogie die je op de printer thuis kunt afdrukken. Ze horen bij Grand Theft Auto 3, de pas verschenen Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas. Die laatste is nog niet op de iPhone beschikbaar, maar al wel op de Mac te spelen voor €13,99.

De kaarten zijn in hoge resolutie beschikbaar op de website van Rockstar Games. Het zijn de originele posters, die bij de release ook bij de games zelf werden geleverd. Alle games verschenen eerst op PlayStation 2 maar staan nu opnieuw in de belangstelling omdat ze op nieuwe platformen zijn verschenen. Zo verscheen San Andreas vorige week op PlayStation 3, GTA III is al een jaar op mobiele platformen te krijgen en Vice City volgde begin deze maand. Om een idee te geven: de kaart van Vice City heeft een resolutie van 2035 x 3198 pixels, misschien wel gedetailleerd genoeg om een dekbed mee te bedrukken.

Meer info: Rockstar Games

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2012, 11:29
Categorie Games
Onderwerpen grand theft auto, rockstar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.