Avengers Initiative is Apple’s gratis app van de week

Avengers Initiative is Apple's gratis app van de week. De game met Marvel-helden de Hulk en Captain America brengt je naar bekende Marvel-locaties en laat je vechten tegen eindbazen.

avengers-initiativeAfgelopen vrijdag publiceerden we een flinke lijst met afgeprijsde apps en games. Maar daarmee hebben we nog lang niet alle interessante afprijzingen gehad. Later vandaag zullen we in de veelgelezen rubriek ‘Tijdelijk gratis’ weer de meest interessante gratis apps en games op een rij zetten, maar eerst richten we de aandacht op een specifieke game: Avengers Initiative. Deze game met Marvel-stripfiguren is uitgeroepen tot Apple’s gratis app van de week. Het houdt in dat je de game een week lang gratis kunt downloaden, met aanbeveling van Apple. Normaal kost Avengers Initiative €5,99.

Avengers Initiative is ook in het Nederlands te spelen en draait om actie. Dat was ook wel te verwachten, met de bekende Marvel-helden Hulk en Captain America. Je gaat de grootste schurken ter wereld opsporen en The Avengers helpen om te voorkomen dat de wereld ten onder gaat. Je kiest zelf of je gaat vechten als de Hulk of als Captain America. Let op dat je behoorlijk wat opslagruimte op je iPhone of iPod touch nodig hebt, want deze grafisch indrukwekkende game is maar liefst 1,6 GB groot. De game is onderverdeeld in hoofdstukken met steeds nieuwe avonturen. Je maakt gebruik van superkrachten om de eindbazen te verslaan, krijgt speciale effecten te zien en komt terecht op bekende Marvel-locaties. De game verscheen drie maanden geleden voor de prijs van €5,99. Er valt dus flink te besparen.

Downloaden: Avengers Initiative (tijdelijk gratis, normaal €5,99, universeel, iOS 4.3+)

https://www.youtube.com/watch?v=0G_jClt992I

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2012, 11:57
Categorie Games
Onderwerpen game, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.