Plants vs. Zombies 2 krijgt graancirkels, nu al 25 miljoen downloads

Plants vs Zombies 2 is al 25 miljoen keer gedownload. Een nieuwe trailer wekt de indruk van graancirkels.

Plants vs Zombies 2 iOS headerIets meer dan een week geleden stond de downloadteller van Plants vs. Zombies 2 al op 16 miljoen. Inmiddels is het aantal spelers bijna verdubbeld: 25 miljoen downloads is het meest recente cijfer dat PopCap naar buiten heeft gebracht. Bijna een miljoen nieuwe spelers kwamen er per dag bij en er zijn nu meer spelers van Plants vs. Zombies 2 dan ooit met de originele game werd behaald. Maar goed, die vergelijking is niet helemaal eerlijk want Plants vs. Zombies verscheen als betaalde game, terwijl je deel 2 gratis kunt downloaden. Een nieuwe trailer kijkt alvast vooruit wat er gaat komen: graancirkels!

In de video zien we vanuit een vliegtuig een zombie in een landbouwveld. Terwijl de video uitzoomt komt het logo van Plants vs. Zombies 2 steeds duidelijker in beeld. Het lijkt een aanwijzing wat we in de volgende Plants vs. Zombie 2-update kunnen verwachten. Hoe de graancirkels een rol zullen spelen in de game blijft echter in het midden. Het zou kunnen gaan om buitenaardse wezens die wegvliegen met een UFO. Eerder werd al gesproken over een content-update met de naam ‘Far Future’.

De groei van Plants vs. Zombies 2 is voorlopig nog niet voorbij. De game zal later dit jaar op Android en Windows 8 verschijnen. Op iOS stond de game binnen vijf dagen bovenaan de ranglijsten in 137 landen. Onderstaande infographic geeft meer details.

Downloaden: Plants vs. Zombies 2 (gratis, universeel, iOS 5.1+)

Plants-vs-Zombies-2-25M-downloads-infographic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2013, 8:24
Categorie Games
Onderwerp plants vs zombies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.