Pingel van Eredivisie Live stuurt pushberichten nu naar iedereen

De voetbalquiz-app Pingel van Eredivisie Live voor de iPhone verstuurt nu pushberichten naar iedereen en kapt geen vragen meer af.

pingel icoonHet populaire quizspelletje Pingel van de Nederlandse televisiezender Eredivisie Live, is voorzien van een update die welkom is voor fanatieke spelers. De voetbalquiz verstuurt nu pushberichten naar iedereen die dat toelaat in de app. Dat gebeurde hiervoor niet bij Pingel. Vanaf versie 1.0.2 moet je op tijd melding krijgen als je vriend ook voetbalvragen heeft beantwoord. Zo blijf je bij zonder steeds de app te openen.

Een andere verbetering van Pingels eerste update is dat vragen nu niet langer afgekapt worden. Lange vragen werden voorheen voor het einde van de zin afgekapt, en dat mag nu niet langer voorkomen. Als laatste aspect van de update zijn er wat andere foutjes uit de app weggepoetst.

Pingel bevat vragen over de Eredivisie, de Champions League en Oranje. Het draait vooral om de bekende kennisvragen: wie scoorde wanneer? En hoeveel goals maakte bekende voetballer XYZ? Je kunt vooraf een oefenpartijtje spelen voordat je jezelf voor de leeuwen werpt in een potje tegen een vriend. Het spel werd in korte tijd populair. Het staat stevig in de top meest gedownloadde gratis apps en telt reeds 233 beoordelingen in de App Store met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren.

Downloaden: Pingel (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Eredivisie Live Pingel waar is de bal iPhone Ererdivisie Live Pingel vraag verschuiven

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2013, 20:26
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerpen game, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.