Gratis online shooter Shadowgun DeadZone krijgt grote update

Het online speelbare schietspel Shadowgun: DeadZone heeft de grootste update gekregen sinds het bestaan van de game voor de iPhone en iPad. In versie 2.0 is DeadZone voorzien van de nieuwe eigenschap boosters. Dat zijn tijdelijke krachten op het gebied van snelheid, schild, schade, nauwkeurigheid bij het richten en onzichtbaarheid, die je net als in […]

Shadowgun Deadzone nieuwe mapsHet online speelbare schietspel Shadowgun: DeadZone heeft de grootste update gekregen sinds het bestaan van de game voor de iPhone en iPad. In versie 2.0 is DeadZone voorzien van de nieuwe eigenschap boosters. Dat zijn tijdelijke krachten op het gebied van snelheid, schild, schade, nauwkeurigheid bij het richten en onzichtbaarheid, die je net als in schietspellen als Halo 4 aan jezelf kan toekennen. Als je iemand vermoord die een booster actief heeft, kan je rekenen op flinke bonussen. Ook kan je nu een plasma- of raketkanon neerzetten om tegenstanders mee neer te maaien – en daarmee zijn nog lang niet alle vernieuwingen benoemd.

Shadowgun DeadZone boosters iOSShadowgun: DeadZone voor de iPhone en iPad is voorzien van één nieuw speelveld voor de Deathmatch-stand en maar liefst drie nieuwe speelvelden voor het speltype Zone Control, waarin je ten koste van het andere team gebieden moet veroveren. Het aantal nieuwe wapens is ook niet gering. Tegen betaling van in de game gespaard geld of in-app aankopen, kan je een nieuwe plasmaschieter, shotgun, raketwerper, semi-automatisch geweer en een sniper rifle kopen.

Spelen met vrienden samen is een stuk makkelijker geworden in de app, waarbij je overigens ook kan spreken met elkaar via voicechat. Je kan nu vrienden toevoegen tijdens het spel en tijdens de chat, kan de statistieken van je vrienden inzien en kan vrienden direct uitnodigen voor de Zone Control-spelstand. Dat is aardig, want dat speltype draait om teamverband en juist daarin is het leuk om met vrienden te spelen. Verder is een mailbox geïntroduceerd, waarmee je berichten naar medespelers kan sturen – ook als ze offline zijn. De leaderboards en het hoofdmenu hebben ook meteen een redesign gekregen.

Shadowgun Deadzone nieuwe Assembly-mapOm je tegemoet te komen voor de nieuwe uitgaven die je kan doen in het spel, heeft Shadowgun een systeem geïntroduceerd waarbij je wordt beloond om dagelijks terug te komen naar de app. Je komt daarbij vooral in aanmerking voor casinochips waarmee je een gok kan wagen voor items, maar kan met regelmatig terugkeren ook rekenen op boosters. De beloningen zijn gekoppeld aan nieuwe Daily Challenges. Klinkt het je allemaal te ingewikkeld? Dan is het aardig om te weten dat er een nieuwe instructiefase is geïmplementeerd voor nieuwe spelers.

Downloaden: Shadowgun: DeadZone (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2013, 20:00
Categorie Games
Onderwerpen game, shadowgun

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.