Pinball Arcade is Apple’s gratis app van de week

Pinball Arcade is deze week de gratis app van de week bij Apple. Deze flipperkastgame bevat meerdere speltafels, waarvan er twee unlocked zijn voor onbeperkt spelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pinball arcade ipadPinball Arcade is door Apple gekozen als de gratis App van de Week in de iTunes Store. Deze flipperkast is gemaakt door FarSight Studios, makers van bekende flipperkastspelletjes op de PS3, Xbox 360, Wii en andere gameconsoles. In deze gratis game vind je de flipperkasten uit de collectie van Williams, Bally, Stern Pinball en Gottlieb bij elkaar. Onbeperkt spelen is mogelijk met de flipperkast ‘Tales of the Arabian Nights’. Ook vind je ‘Ripley’s Believe It or Not’, ‘Theatre of Magic’ en ‘Black Hole’ in de game. Maandelijks komen er nieuwe klassiekers bij die je via in-app aankopen kunt activeren. De Black Hole-speeltafel kost bijvoorbeeld €1,59 en voor Fun House ben je €3,99 kwijt.

Er is ook een bundel met drie speeltafels voor €6,99. Daarmee lijkt het ‘weggevertje’ van Apple eigenlijk niet meer dan een freemium-app waarbij je voor de echt leuke functies moet bijbetalen. Toch valt dat wel mee, want deze maand is Funhouse uitgeroepen als ‘featured’ flipperkast binnen de game, zodat je er onbeperkt mee kunt spelen. Je hebt daardoor in ieder geval elke maand iets nieuws om naar uit te kijken. Log je in met je Facebook-account, dan kun je meedoen aan de leaderboards, die voor meerdere platformen gelden. In de toekomst zal Pinball Arcade ook Game Center gaan ondersteunen.

Downloaden: Pinball Arcade (tijdelijk gratis, normaal €0,79 – universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2012, 15:36
Categorie Games
Onderwerpen flipperkast, pinball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.