iSlash HD voor iPad dit weekend gratis

iSlash HD is dit weekend gratis. In iSlash HD moet je speelstukken afsnijden met je vinger, zonder dat je de ninjasterren kwijtraakt. Er zijn 170 levels en allerlei obstakels en bonussen.

islash hdZoek je nog een spelletje om de zondagmiddag door te komen, dan kunnen we de eerder besproken Pinball Arcade aanbevelen. Maar de tijdelijk gratis game iSlash HD is ook een goede kanshebber. iSlash, Fruit Ninja, Cut The Rope en Slice It zijn spelletjes die allemaal gebaseerd zijn op hetzelfde principe: objecten doorsnijden door met je vinger over het scherm te vegen. iSlash was meteen bij de lancering al een enorm succes: in twee dagen haalde de game maar liefst 450.000 downloads binnen. In iSlash moet je speelstukken afsnijden, waarbij alle ninjasterren bewaard moeten blijven.

Je kunt dus alleen een stuk afsnijden, als de bewegende ninjasterren niet aanwezig zijn. De oorspronkelijke trailer van de iPhone-versie maakt in één klap duidelijk hoe het werkt:

Om het spelen nog iets te bemoeilijken zijn sommige figuren voorzien van een metalen rand, waar je niet doorheen kunt snijden. Doel van het spel is om een bepaald percentage van de figuur weg te snijden, zodat je doorgaat naar het volgende level. Op de iPad werkt het exact hetzelfde. Er zitten 170 levels in, je kunt de scores delen via Game Center en OpenFeint en er zijn allerlei nieuwe sterren en bonussen te verdienen naarmate je verder in de game komt.

Downloaden: iSlash HD (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2012, 14:43
Categorie Games
Onderwerpen game, gratis, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.