Jules Verne’s Return to Mysterious Island 2 verschenen op iPad en iPhone

Jules Verne's Return to Mysterious Island 2 is verschenen. Deze opvolger is een avonturengame waarin Mina met haar appje de bron van een infectieziekte probeert te vinden.

jules verne icoonJules Verne’s Return To Mysterious Island heeft aardig wat succes gehad en krijgt in de Nederlandse App Store een waardering van 4 sterren. Nu is de opvolger Return to Mysterious Island 2 beschikbaar. Microids heeft er deze keer voor gekozen om de game niet via Chillingo te publiceren, maar het op eigen houtje in de App Store te zetten. Deel 2 begint met het neerstorten van de helikopter, die Mina zou komen redden. Mina heeft het overleefd, maar zit nog wel vast op het eiland en krijgt rare gewaarwordingen: eerst raken alle planten besmet door een mysterieuze ziekte, daarna de dieren. Mina gaat op zoek.

Ze probeert de bron van de infectie te zoeken en probeert daarbij de basis van kapitein Nemo te achterhalen. Vervolgens komt ze terecht in de ruΓ―nes van een onbekende beschaving, om uiteindelijk de oorzaak te vinden. In dit point-and-click avontuur kun je 360 graden rondkijken. Er is geprobeerd om de wereld van Jules Verne zo goed mogelijk na te bootsen, waarbij rekening is gehouden met de eisen die een touchscreen aan een dergelijke game stelt. Er zijn twee karakters waarmee je kunt spelen: Mina of haar aapje. En terwijl je allerlei raadsels oplost heb je het idee dat je de avonturen van dichtbij meemaakt. De afbeelding hieronder geeft een indruk van de mooie graphics die je in deze game kunt vinden.

Downloaden: Jules Verne’s Return to Mysterious Island 2 HD (€3,99 – universeel)

mysterious island

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2012, 12:25
Categorie Games
Onderwerpen avonturengame, game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.