PhotoForge2 fotobewerking op de iPhone afgeprijsd naar 79 cent

PhotoForge2 is een app die momenteel maar 79 cent kost (normaal 2,39 euro). Met deze app kun je foto's bewerken op de iPhone, waarbij veel functies uit Photoshop op de desktop beschikbaar zijn, zoals lagen, transparantie en meer dan 30 aanpasbare filters.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

photoforge2Een tijdje geleden schreven we over PhotoForge2, een applicatie veel Photoshop-functies beschikbaar maakt op de iPhone. Bij de lancering kostte de app €2,39 met de waarschuwing dat de prijs uiteindelijk naar €3,99 zou gaan. Maar in plaats van omhoog ging de prijs juist omlaag: je betaalt deze week maar €0,79 voor deze app. PhotoForge 2 is momenteel alleen op de iPhone te gebruiken, maar er wordt gewerkt aan een universele uitvoering, die voor op de iPad geoptimaliseerd is. PhotoForge2 ondersteunt lagen, transparantie en talloze andere geavanceerde functies die je in maar weinig iPhone-apps tegenkomt. Ook contrast en helderheid, een channel-mixer, roteren, bijsnijden of reductie van ruis is mogelijk.

Meer dan 30 aanpasbare filters, Twitter- en Facebook-integratie en een ingebouwde FTP-client zorgen ervoor dat je wel erg veel waar voor je geld krijgt, zeker nu de app maar 79 cent kost.

Downloaden: PhotoForge2 (tijdelijk €0,79, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2011, 22:42
Categorie Fotografie en video
Onderwerp photoshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.