Philips Zoom-app voor de iPhone maakt je tanden witter

Philips Zoom is een grappige reclame-app voor de iPhone en iPod touch van de Eindhovense elektronicagigant. Met de applicatie kan je eenvoudig tanden op een foto witter maken.

Philips Zoom tanden witter maken op iPhonePhilips houdt zich allang niet meer alleen bezig met verlichting en televisies. Ook behandelingen bij de tandarts behoren tot het aandachtsgebied van het Eindhovense merk. Nu hebben ze een ludieke iPhone-applicatie op de markt gebracht, waarmee de Zoom-behandeling wordt gepromoot. Die behandeling moet leiden tot wittere tanden. Met Philips Zoom op de iPhone kan je een foto maken of selecteren en een gebit daarop eenvoudig witter maken.

Het is natuurlijk een reclamestuntje, maar wel een leuke. Je selecteert of maakt ter plekke een foto en zoomt de foto vervolgens zover in, dat je het te bewerken gebit groot in beeld hebt. Philips Zoom tandensliderVervolgens zet je een knop op de linkerkant van het gebit en een op het rechter uiterste. De app zet voorts een paar detectiepunten op het gebit neer, waarmee het wordt geselecteerd. Je kan de punten zelf verschuiven om de vorm correcter te maken. De volgende stap leidt je naar het magische resultaat.

De foto wordt dan weer op zijn originele formaat in beeld gebracht en onderin beeld prijkt een schuifbalk waarmee je de kleur van de tanden kan bepalen. Helemaal rechts in beeld staan de meest mogelijk witte tanden die je kan bedenken. Schuif de slider volledig naar links en je gebit lijkt niet meer te redden, zo geel. Met name de gele of zelfs bruine tanden, zien er vaak afschrikwekkend overtuigend uit. Helemaal rechts zijn de tanden in onze testjes vaak net iets te wit. Schuiven we de slider naar iets minder wit, dan lijkt ook die gebitsaanpassing realistisch.

Als je tevreden bent met het resultaat, sla je de foto op, of zet je hem op Facebook of Twitter. Ook versturen per e-mail is mogelijk. Philips Zoom is een grappige reclamestunt.

Downloaden: Philips Zoom (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2012, 14:43
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen medisch, philips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.