Pebble iPhone-app nu in App Store beschikbaar

De iPhone-app voor horloge Pebble is nu in de App Store te downloaden.

Pebble iconDe iPhone-app voor het horloge Pebble is nu in de App Store verkrijgbaar. Dat terwijl Pebble gisteren nog zei dat de app wellicht later in de App Store verschijnt dan verwacht, omdat Apple er langer over deed dan normaal om hem goed te keuren. Met de iPhone-applicatie is het mogelijk om software-updates op je Pebble installeren en nieuwe klokafbeeldingen te downloaden. Zonder het horloge heb je er alleen nog eventjes niks aan.

Pebble screenshotPebble vertelde gisteren samen te werken met Apple’s reviewteam om de app in de App Store te krijgen. Hoeveel langer het zou duren, durfde het bedrijf nog niet te zeggen. De vertraging was echter reden genoeg voor Pebble om te waarschuwen dat de eerste bestellers wellicht eventjes zonder app door het leven moesten. De applicatie is niet nodig om bijvoorbeeld pushnotificaties op je Pebble te ontvangen.

Je kunt de Pebble-app gratis downloaden, maar zonder het bijbehorende horloge heb je er weinig aan. Bij het starten van de app krijg je dan ook enkel de mogelijkheid om het horloge te koppelen of om een Pebble via een weblink te bestellen.

De Pebble is een horloge met een e-ink-scherm, waarop je onder andere pushnotificaties van je iPhone kunt ontvangen. Later zal het ook mogelijk zijn om bepaalde apps informatie op het horloge te laten tonen, zoals Runkeeper.

Downloaden: Pebble (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2013, 10:27
Categorie Lifestyle
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.