Parkpop-app helpt je op weg bij gratis festival Den Haag

Het popfestival Parkpop dat op 24 juni wordt gehouden in Den Haag, heeft natuurlijk zijn eigen iPhone-app waarop je een plattegrond en het Parkpop-programma op de iPhone kan raadplegen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Parkpop Den Haag iPhone-appMaar liefst 275 duizend personen deden vorig jaar de grote grasvelden in het Zuiderpark in Den Haag aan om de sfeer of de muziek van Parkpop op te snuiven. Aankomende zondag is de 2012-editie van het gratis evenement en natuurlijk is er dus ook een iPhone-applicatie te downloaden om je erop voor te bereiden. De app bevat een schema van de artiesten die er optreden, een plattegrond met de verschillende podia erop en de laatste nieuwsberichten omtrent Parkpop.

Het programma heeft opvallend genoeg geen tijdschema per podium. Wel zijn er twee andere manieren om achter de programmering te komen. Met het overzicht ‘tijden’ zie je welke artiesten er wanneer optreden. Het tabblad artiesten spreekt voor zich, en bevat een alfabetische lijst waar je met een zoekbalk door kan zoeken.

Parkpop plattegrond iPhoneOp elke artiestenpagina zie je een korte beschrijving, een foto, de tijd van optreden en het podium waarop de artiest speelt. Met een knop kan je het optreden aan je eigen programma toevoegen, waarna je in een lijst nog steeds niet het podium ziet, maar wel het tijdstip.

In de nieuwssectie lees je onder andere hoe je een huiskamerconcert kan winnen en lees je over andere acties. Met de Twitter-knop lees je de laatste berichten vanaf het officiële Parkpop-account. De plattegrond tenslotte, is een inzoombare afbeelding met een agenda aan de zijkant. Alles wat je nodig hebt voor Parkpop hebt zit daarmee in de app. Behalve de officiële Parkpop-app is er trouwens ook een onofficiële applicatie die je ook voorbereidt op 24 juni.

Downloaden: Parkpop (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2012, 18:45
Categorieën Muziek, Nederlandse apps
Onderwerpen apple store den haag, festival, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.