Par 72 Golf: het eerste iPhone-golfspel in de App Store

RESETgame heeft Par 72 Golf uitgebracht, een golfgame met drie banen van elk 18 holes. Daarmee kun je in verschillende 3D-omgevingen een balletje slaan op de golfbaan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Par 72 GolfRESETgame heeft een golfgame voor de iPhone ontwikkeld, die vanaf nu in de App Store verkrijgbaar is. Par 72 Golf bevat 3 golfbanen met elk 18 holes waarbij je in verschillende omgevingen een balletje kunt slaan: woestijn, oceaan en een bergachtig gebied. Spelers kunnen kiezen uit een mannelijke of een vrouwelijke avatar. Eerder maakte RESETgame al het schietspel Tank Ace 1944, het 3D-biljartspel Vegas Pool Sharks en het volleybalspel Beach Volleyball.

“Eerste golfgame voor iPhone nu beschikbaar” staat er boven het persbericht van RESETgame, maar dan hebben ze waarschijnlijk nog niet van NeverPutt ME gehoord. Toch heeft RESETgame bij nader inzien gelijk: het persbericht wordt nu pas uitgebracht maar de game zelf blijkt al sinds 28 juli onopgemerkt in de App Store te staan. Het verschil is dat NeverPutt alleen beschikbaar is voor oudere firmwareversies terwijl je Par 72 Golf op elke iPhone met firmware 2.0 kunt installeren. De game heeft volgens de makers mooie 3D graphics en realistische physics. De reviews van gebruikers in de Amerikaanse App Store zijn nogal wisselend: de ene persoon vindt het fantastisch en geeft 5 sterren, de andere vindt het zonde van het geld en raadt de ontwikkelaar aan om de prijs te verlagen naar ergens tussen $3 en $5.

RESETgame is van plan om nog meer games te maken. Ze hebben het idee dat ze nog maar het topje van de ijsberg te pakken hebben van de mogelijkheden die de iPhone te bieden heeft. Dat belooft nog wat.

Meer info: RESETgame
Installeren: Par 72 Golf (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 14:21
Categorie Games
Onderwerpen game, golf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.