Palringo krijgt update, nu met werkende push-notificaties

Palringo heeft een update gekregen waarbij de push-berichten nu voor iedereen werken. Voor de rest zijn er wijzigingen aan het uiterlijk, berichten aan nieuwe gebruikers en spamfilter.

Palringo iPhone UpdatePalringo, een van de vele instant messengers voor de iPhone, heeft een update gekregen. Deze heeft als belangrijkste wijziging dat er een bugfix is doorgevoerd, waardoor het nu definitief mogelijk is voor iedereen om push-berichten te ontvangen. Met deze update wordt het dus mogelijk net als bij IM+ om te chatten en de iPhone-applicatie af te sluiten, waarbij je een melding krijgt als iemand iets tegen je zegt en het gesprek wil hervatten.

Er zijn verder nog andere kleinere verbeteringen, zoals een aanpassing aan de navigatiebuttons in de browser zodat deze nu fatsoenlijk werken. Het spamfilter staat nu altijd aan; deze filtert rare berichten die op spam lijken er nu standaard uit. Voorheen waren er problemen met het ongedaan maken van verbannen gebruikers in groepen; dit is nu verholpen. Bij nieuwe contacten zijn nu ook problemen verholpen met berichten versturen. De applicatie zelf heeft kleine visuele aanpassingen gekregen om alles gebruiksvriendelijker te maken.

Downloaden: Palringo Lite (gratis) en Palringo Premium (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2009, 11:02
Categorie Diensten
Onderwerp instant messaging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.