Nieuwe functies voor Palringo en Fring

Palringo heeft nieuwe locatiefuncties gekregen, waarbij je kunt zien hoever weg je vrienden zijn. Fring werkt aan LastFM-integratie, maar dat is op dit moment alleen beschikbaar voor Symbian.

palringo“Waar ben je?” is straks een onnodige vraag geworden. Tenminste, als je vrienden hebt die allemaal Palringo gebruiken en de gewoonte hebben om de applicatie steeds open te laten staan. In de nieuwste versie van deze iPhone-applicatie kun je namelijk zien waar je vrienden zich bevinden en op welke afstand ze zijn. Palringo beweert bovendien de eerste te zijn die alle populaire instant messagingdiensten ondersteunt: iChat, AOL, Google Talk, Yahoo Messenger, Gadu-Gadu, ICQ, Jabber en Windows Live Messenger.


In een komende update gaat Palringo de locatiefunctie nog verder uitbreiden met een kaart waarop je de contactpersonen kunt zien. Palringo is gratis te downloaden uit de App Store.

Eén dienst ontbreekt nog in het lijstje van Palringo en dat is Skype. De multimessenger Fring heeft wel Skype-ondersteuning. In de nieuwste versie van Fring zijn nuttige nieuwe functies toegevoegd, zoals ondersteuning voor LastFM. Je kunt muzieknummers via Fring zoeken en kijken waar je vrienden op dit moment naar luisteren. Helaas is de LastFM-functie op dit moment alleen nog beschikbaar voor Symbian-gebruikers. Het wachten is nu nog op de nieuwe iPhone-applicatie.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.