Button, net iets meer dan alleen een button

MobileCrunch heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht die verveling en samenwerking probeert te combineren. Het enige wat je in de iPhone-applicatie aantreft is een button die je moet indrukken wanneer hij oplicht.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Button iPhone appMobileCrunch heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht die verveling en samenwerking probeert te combineren. Het enige wat je in de iPhone-applicatie (vooralsnog) zult aantreffen is een button. Deze button zal op willekeurige tijdstippen oplichten waarna jij hem in moet drukken. De button licht over de hele wereld op hetzelfde moment op. Je kunt door het indrukken van de button punten verzamelen. Eens in de zoveel tijd wordt de standaardbutton vervangen door een prijsbutton. Door te drukken kun je dan prijzen winnen zoals bijvoorbeeld een iTunes-giftcard.


Er zijn naast prijzen ook bepaalde doelstellingen te behalen. Je kunt op verschillende manieren deze doelstellingen halen. Houd je iPhone maar eens ondersteboven bij het aantikken van de button, of speel maar eens een uur achter elkaar. Zo zijn er nog veel meer achievements te behalen. Om de werking van Button onder de knie te krijgen is er zelfs een oefenmodus.

De punten die je haalt kun je ook onderbrengen in een groep. Op deze manier kun je snel veel punten scoren. Jouw individuele scores en groepscores komen op een highscorelijst die via de iPhone-applicatie te bekijken is. Hiervoor dien je op het i-icoon te klikken en dan onder het tabblad Scores te kijken. Hier zie je algemene scores, groepsscores en de individuele scores. Individuele achievements kun je hier ook terug kijken. Voor de geïnteresseerden, er is ook een iPhoneclub-groep. Deze heet ipc.

Button is gratis te downloaden in de App Store.

Bron: Techcrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 0:12
Categorie
Amusement
147 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.