Over het IJ Festival 2011 brengt eigen iPhone-app uit

Het Over het IJ Festival 2011 aan de oevers van de Amsterdam heeft een eigen applicatie gekregen. Het cultuurfestival is in de app nog niet voorzien van foto's en ander beeldmateriaal.

Over het IJ Festival 2011 iPhone iPod touchHet Over het IJ-festival dat van 7 tot en met 17 juli wordt gehouden aan de oevers van het IJ bij Amsterdam heeft vanochtend een eigen iPhone-applicatie gelanceerd. In de app zijn de gezelschappen die optreden, de voorstellingen en een plattegrond te zien. Er is een pagina waarin je eigen favorieten worden opgeslagen om snel te raadplegen als je aangeeft een voorstelling te willen zien. Ook kun je foto’s van het IJ-festival vanuit de app maken en plaatsen.

Over het IJ Festival 2011 plattegrondDat laatste is vooral (en alleen) handig als je in de applicatie zit terwijl je een foto wilt maken. Er is ook een Twitterfeed aanwezig, maar die geeft op dit moment een foutmelding en meldt dat er geen internetverbinding gevonden is. Zo zal Over het IJ in de aanloop naar het festival vermoedelijk nog wel meer geüpdatet worden. Op dit moment ontbreken ook foto’s van de gezelschappen en de voorstellingen. Die zijn misschien niet van evident belang, maar het kan de app visueel flink verfraaien. Ook de routebeschrijving onder de informatiepagina gaat nog naar de verkeerde bestemming in Google Maps. De plattegrond, hier Grondplan geheten, werkt wel gewoon.

Vermoedelijk wordt er nog veel gesleuteld aan de iPhone-applicatie Over het IJ Festival 2011. Zo doemt er elke keer een melding op in het hoofdmenu die vraagt of je de app wilt bijwerken met nieuwe gegevens.

Downloaden: Over het IJ Festival 2011 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2011, 16:36
Categorieën Muziek, Nederlandse apps
Onderwerpen activity, evenement, festival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.