Otto Matic en Bugdom 2 aangepast voor iPad Fling-gamecontroller

Otto Matic en Bugdom 2 hebben allebei een update gekregen. Deze 3D-games ondersteunen nu de Fling-gamecontroller, zuignappen die je op het scherm kunt plakken.

otto maticDe games Otto Matic en Bugdom 2 zijn universele apps die ook zijn aangepast voor het grotere scherm van de iPad. Beide hebben een update gekregen, met ondersteuning voor Fling. Dit zijn een soort zuignappen die als gamecontrollers voor de iPad gebruikt kunnen worden. De Flings worden gemaakt door Ten One Design en dienen als analoge joystick. Je plakt ze op het scherm, op de plek waar normaal de virtuele joystick zich bevindt. De twee games zien er grafisch mooi uit in 3D-weergave. Dankzij de Fling-bedieningsknoppen kun je de game nog nauwkeuriger besturen. Otto Matic en Bugdom 2 zijn allebei ontwikkeld door Pangea Software.

bugdom 2In Otto Magic moet je 25 verschillende buitenaardse wezens verslaan. Je krijgt te maken met grote radioactieve planten die je willen vermoorden en er zijn 10 levels met buitenaardse 3D-werelden die je gaat ontdekken. Je hebt verschillende ruimtewapens tot je beschikking om je door deze strijd te slaan.

Bugdom 2 speelt zich af in het dierenrijk. Je bent omringd door insecten en moet op onderzoek uitgaan rondom het huis. Daarbij kom je zowel vrienden als vijanden tegen.

Downloaden: Otto Matic (€2,39) en Bugdom 2 (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2011, 19:00
Categorie Games
Onderwerpen bugdom, fling, game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.