Openingstijden.nl komt met ‘nu open’ filter in iPhone-app

De iPhone-app van Openingstijden.nl kan voortaan ook alleen winkels laten zien die op dat moment open zijn. Er zijn meer nieuwe sorteermogelijkheden.

Openingstijden.nl iPhoneDe recent uitgebrachte iPhone-app van Openingstijden.nl is vernieuwd met een filter waarop je alle winkels kan selecteren op de vraag of ze nu open zijn. Je activeert het filter nog voordat je op detailniveau per type bedrijf kijkt. Als je hem hebt geactiveerd, zie je op elke categoriepagina alleen nog bedrijven die op dat moment zijn geopend. Ook onthoudt Openingstijden.nl voortaan of je een lijst alfabetisch of categorisch hebt bekeken, en het bewaart die instelling.

Een andere sorteermogelijkheid vindt plaats in de sectie Favorieten, waar door jezelf opgeslagen bedrijven in een overzicht staan. De laatste benoemde verbetering is dat Openingstijden.nl gebruik maakt van een nieuwe postcodedatebase om locaties te vinden aan de hand van een postcode en huisnummer. Die zie je bijvoorbeeld terugkomen in het tablad Mijn locaties, waarbij je informatie van een adres anders dan je huidige kan bekijken: een postcode en huisnummer volstaan om gegevens in de buurt op te halen. Ten slotte moet de app wat stabieler zijn dan voorheen.

Lees ook: Openingstijden.nl: iPhone-app toont openingstijden en koopzondagen

Downloaden: Openingstijden.nl (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2013, 13:47
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen openingstijden, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.