Oorlogsshooter Modern Combat 3 tijdelijk 79 eurocent in de App Store

De veelgeprezen iOS-shooter Modern Combat 3 van Gameloft is tijdelijk in prijs verlaagd. Je betaalt nu maar 79 eurocent voor de game, in plaats van de gebruikelijke 5,49.

Modern Combat 3Gameloft’s oorlogsshooter Modern Combat 3 voor de iPhone, iPad en iPod touch is tijdelijk in prijs verlaagd. Je betaalt voor de game op het moment maar 79 eurocent, in plaats van de gebruikelijke €5,49. In Modern Combat 3 kruip je in de huid van een Amerikaanse elitesoldaat die het opneemt tegen een internationale terroristenorganisatie. Het spel wordt geregeld vergeleken met de Call of Duty-reeks van Activision op de pc, Playstation 3 en Xbox 360.

Je kunt in Modern Combat 3 aan de slag in een éénspelercampagne, maar het spel heeft ook een uitgebreide multiplayermodus waarin je online met en tegen andere spelers speelt. Met behulp van virtuele knoppen probeert de game de besturing van een traditionele shooter op de iPhone en iPad na te bootsen.

Modern Combat 3 verscheen in oktober 2011 voor het eerst in de App Store. Sindsdien is de game een groot aantal iOS-gamers goed bevallen: op het moment draagt het spel een gemiddelde score van 4 sterren in de App Store, op basis van meer dan duizend waarderingen. De laatste versie van het spel scoort 4,5 sterren dankzij bijna honderd waarderingen.

Modern Combat 3: Fallen Nation (€0,79, normaal €5,49)

Let op: de genoemde aanbieding heeft een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game nog steeds voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2012, 13:25
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, modern combat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.