Ontwikkelaar beamME Pro geeft geld terug

BeamME Pro is een nieuwe contactapplicatie van de makers van beamME. Met deze applicatie kun je contactinformatie uitwisselen. Mocht het niet bevallen, dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug.

BeamME ProBeamME beweert ‘s werelds populairste mobiele dienst voor het uitwisselen van contactgegevens te zijn. Nu denken heel wat bedrijven ‘toonaangevend’ of ‘leidend’ in hun vakgebied zijn, zelfs als je er nog nooit van gehoord hebt, dus dat soort opmerkingen kun je maar beter met een korrel zout nemen. Want ondanks de populariteit van beamME is de gratis applicatie nog niet in de top 50 van productiviteitsapplicaties te vinden en vragen we ons af of het publiek de nieuwe applicatie beamME Pro ook zo’n doorbraak zullen vinden. Toch houdt ontwikkelaar ChroniQL niet alleen van grootspraak, maar ook van tevreden klanten: ze bieden als één van de weinige ontwikkelaars een onvoorwaardelijke geld terug-garantie. Mocht de nieuwe applicatie BeamME Pro niet bevallen, dan krijg je het bedrag binnen 30 dagen teruggestort in PayPal- of iTunes-tegoed.

BeamME Pro, de nieuwe applicatie van deze ontwikkelaar, is bedoeld om sociale netwerkgegevens via sms of e-mail naar anderen te sturen. Het werkt op dezelfde manier als veel andere vCard-verzenders maar met een buitenaards thema. De ontwikkelaar ziet het echter liever als “professional, stylish and high-impact mobile contact exchange” en pocht dat meer dan dertig procent van de beamME-gebruikers chief executives en eigenaren van een bedrijf zijn. Hoe ze dat weten? Misschien door alle verstuurde visitekaartjes te analyseren? Er zitten geen advertenties in de applicatie en minimale beamME-branding. Je kunt ook zien welke kaartjes je hebt verstuurd. Het werkt in alle landen waar je kunt sms’en en dat zijn er meer dan 140 wereldwijd.

De gratis versie, die al langer verkrijgbaar is, kan maar één soort kaartje versturen en heeft niet de ‘baanbrekende’ premium-functies zoals contacten op de kaart zetten en historie bekijken.

Installeren: beamME Pro (3,99 euro)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2009, 11:22
Categorie Diensten
Onderwerpen sms, visitekaartje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.